Suntem o firma ce isi propune sa faca din produsele considerate ca fiind de lux pentru la alte firme, produse cu accesibilitate catre orice vanator sau pescar, sa nu se mai intalneasca persoane plecate la vanatoare imbracate ca pentru oras...

Produsele au un design practic si comod, materialele folosite fiind alese cu atentie iar executia lor s-a desfasurat sub un atant control al calitatii. De aceea nu au fost alese compromisuri la calitatea accesoriilor in defavoarea calitatii - asa cum fac cei mai multi competitori pentru a obtine un pret de productie jos, insa cu un profit mai mare, rezultand doar un produs frumos, insa cu slabe calitati constructive.

Pentru a putea aprecia valoarea unui produs ar trebui sa avem un minim de cunostinte, de aceea noi o sa va spunem cam pe unde sa cautati calitatea unui produs:

1- cum stim ca materialul folosit este bumbac? pe eticheta produsului se poate scrie orice, si cei mai multi producatori aleg o tesatura al carui fir are o constructie bumbac nylon sau poliamida - lucru care nu o sa fie scris pe eticheta! Sfat: pentru a vedea daca firul este bumbac trebuie doar sa extragem un firisor din marginea tesaturii si sa-i dam foc, daca o sa arda violent, acest fapt se datoreste nylonului sau altui material care a intrat in constructia firului din "bumbac".

2- un alt aspect al calitatii tesaturii este cat de "batut" este firul, un material care este transparent si vezi prin el, iarasi este de o calitate indoielnica.

3- firul cu care sunt cusute piesele ce alcatuiesc produsul finit. aici ne referim la robustetea acestuia si natura lui. sunt preferate firele din nylon deoarece au o rezistenta sporita, si atentie la pasul pentru coasere, un pas mare a insemnat viteza mare de executie, daca se va trage de doua piese cusute se va vedea cum materialul de baza cedeaza deoarece sunt putine puncte in cusatura.

4- fermoare, este bine de stiut faptul ca un fermoare de calitate (YKK) este de 10 ori mai scump - valoric vorbim, decat restul fermoarelor, de aceea pe cele mai multe fermoare la hainele care nu tin la calitate nu va scrie nimic.